top of page

Tone Cafe Group

Public·48 members
Angel Brown
Angel Brown

Panduan Solat Perempuan Pdf Down


Inilah serba sedikit pengalaman taubat saya.Moga boleh jadi panduan utk adik2,serta rakan dialam maya ini.Yg penting lepas solat jgn lupa baca doa supaya Allah swt kekalkan hidayah yg telah dia kurniakan.Ini kerana dikeliling kita terlalu byk godaan yg boleh melalaikan kita.Selamat berpuasa dan selamat hari raya.
Panduan Solat Perempuan Pdf Downassalammualaikum.. sy seorang gadis yg tlh byk mlkukn dosa..sy mrasakn diri sy spti xlayak utk brada d bumi ini.. baru2 ini sy tlh mlkukn solat taubat.. alhamdulillah.. hati sy mulai tenang.. sy sgt gembira dgn panduan yg tuan beri.. terima kasih.. panduan yg tuan beri sgt di hargai..


Mohon pandangan ustaz, saya mempunyai dua orang sahabat (lelaki dan perempuan).Saya pernah dikhabarkan oleh sahabat saya yang perempuan bahawa mereka telah melakukan dosa besar dengan sahabat yg lelaki ini. Setelah mereke melakukan perbuatan terkutuk sahabat lelaki ni menasihati supaya membuat solat taubat. Mereka sering mengulangi perbuatan yang sama dan selepas itu solat taubat. Saya menasihati sahabat saya (perempuan) agar menjauhkan diri darinya. Apakah ertinya solat taubat itu? 350c69d7ab


https://soundcloud.com/quibesvame1981/how-much-does-it-cost-to-replace-a-zip

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page